خانه / اخبار ویژه / ایجاد شبکه نوآوری علم‌وفناوری از سوی دانشگاه آزاد برای رونق تولید

ایجاد شبکه نوآوری علم‌وفناوری از سوی دانشگاه آزاد برای رونق تولید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سعی داریم با برنامه‌ریزی برای ایجاد شبکه نوآوری علم و فناوری در راستای رونق تولید ملی گام برداریم.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی از تمام توان و ظرفیت علمی و برای پیشرفت کشور استفاده می‌کند، گفت: در سال گذشته برای ایجاد تحول اساسی در زمینه مباحث نظری و مدیریتی و توجه به اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌ریزی‌های مدونی صورت گرفت و در سال جدید برای اجرای این برنامه‌ها تلاش می‌کنیم.

وی افزود: در سال جدید سعی داریم با اجرای برنامه‌های مدون در راستای پیشرفت علمی، هم افزایی پژوهش تحصیلات تکمیلی، پایه‌گذاری مدارس مهارت بنیان نگاه جدیدی به مأموریت‌های دانشگاه داشته باشیم، در این راستا در زمینه علوم انسانی نیز فعالیت‌های جدیدی را آغاز می‌کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در دانشگاه آزاد با ایجاد شبکه نوآوری علم و فناوری در راستای تحقق شعار سال نیز گام برمی‌داریم و با ارائه پژوهش‌های کاربردی برای حل مسائل کشور به طریق علمی و فناورانه برنامه‌ریزی داریم.

باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌ مناسبت آغاز سال ۱٣٩٨ هجری شمسی، با تبریک …