خانه / اخبار ویژه / ۱۵ دی آغاز امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد

۱۵ دی آغاز امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه آزاد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امتحانات پایان‌ترم دانشجویان همه مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۵ دی‌ماه آغاز شده و تا ۲۷ دی‌ماه ادامه دارد.

دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه امتحانات پایان‌ترم دانشجویان دانشگاه در همه مقاطع تحصیلی از ۱۵ دی‌ماه آغاز می شود، گفت : امتحانات پایان ترم در سراسر واحدهای دانشگاهی تا ۲۷ دی‌ماه ادامه دارد.

دکتر رهایی با بیان اینکه ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۸-۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از روز ۶ بهمن‌ماه آغاز می شود و تا ۱۱ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت، گفت: تاریخ حذف و اضافه از ۲۷ بهمن تا ۲ اسفند ماه ادامه دارد.همچنین شروع کلاس دانشجویان نیز از ۱۳ بهمن‌ماه تا ۲۳ خردادماه ۹۸ خواهد بود.

امتحانات میانترم

به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساندبا توجه به الزامی بودن برگزاری امتحانات میان ترم، خواهشمند با …