خانه / اخبار ویژه / دکتر طهرانچی از نمایشگاه فناوری نانو بازدید کرد

دکتر طهرانچی از نمایشگاه فناوری نانو بازدید کرد

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو در نمایشگاه بین المللی تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی بعدازظهر امروز از غرفه این دانشگاه در یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو بازدید کرد و از نزدیک در جریان آخرین دستاوردهای پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری نانو قرار گرفت.

امسال دانشگاه آزاد اسلامی با عرضه ۲۲۰ محصول فناوری نانو از ۱۷ واحد دانشگاهی ازجمله واحدهای شیراز، تهران مرکزی، تهران شمال، تهران جنوب، تبریز، رشت و… در این نمایشگاه حضور دارد.

از جمله محصولات ارائه شده دانشگاه آزاد اسلامی در یازدهمین نمایشگاه فناوری ، نانو ذرات مغناطیسی اکسید آهن، نانو ذرات مغناطیسی اکسید آهن پوشش دار شده با سیلیکا، نانو کامپوزیت مغناطیسی نانو لوله کربنی مغناطیسی، نانو مزوپور کیت ۶ مغناطیسی و شیشه رسانا ITO، نانو بتن پلیمری و نانو کامپوزیت آنتی باکتریال با کاربرد در صنایع غذایی، کشاورزی، بهداشتی و پلاستیکی ، پودرهای سنتز شده نانو، گیاهان دارویی با خواص ضدسرطانی و ضدمیکروبی و سنسورهایی با حساسیت بالا در مورد نشت گاز و .. است.

گفتنی است، نمایشگاه فناوری نانو با ۱۱۴ غرفه از ۲۱ مهر آغاز شده و تا ۲۴ مهرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران در سالن خلیج فارس ادامه دارد.

دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار با بیش از …