خانه / اخبار ویژه / تمدید مهلت ثبت نام فقط تا ۱۵ مهر ماه

تمدید مهلت ثبت نام فقط تا ۱۵ مهر ماه

تمدید مهلت ثبت نام در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی قیروکارزین

مهلت ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تاساعت ۲۴ روز پنج شنبه ۱۵ مهرماه تمدید شد.

کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل اقدام نمایند.

داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از ثبت نام خود پس از ۴۸ ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قیروکارزین

ش1

آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی نیمسال اول ۹۶-۹۷

آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی نیمسال اول ۹۶-۹۷ به گزارش خبرنگار گروه …