خانه / اخبار ویژه / دانشگاه آزاد قیروکارزین در ۷ رشته بدون آزمون دانشجو می پذیرد

دانشگاه آزاد قیروکارزین در ۷ رشته بدون آزمون دانشجو می پذیرد

دکترعلی فرزادیان رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قیروکارزین در گفتگو با خبرنگار پرگون گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قیروکارزین از بین دارندگان مدارک کاردانی و پیش دانشگاهی و دیپلم فنی و کاردانش و هنرستان در مقاطع  کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته و ناپیوسته در ۷ رشته برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ بدون کنکور دانشجو می پذیرد.

فرزادیان افزود: این دانشگاه در رشته های تحصیلی الکترونیک( کاردانی پیوسته) ،الکتروتکنیک( کاردانی ناپیوسته)، حسابداری (کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته)، مدیریت بازرگانی( کاردانی ناپیوسته)، کامپیوتر(کاردانی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته) ، پتروشیمی (کاردانی ناپیوسته) و مترجمی زبان (کاردانی ناپیوسته) بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

وی تصریح کرد : سایت ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org بوده و علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قیروکارزین می توانند با مراجعه به سایت و یا تماس با شماره های ۵۴۵۲۳۴۰۰ و ۵۴۵۲۷۴۳۳ اطلاعات کامل مربوط به ثبت نام را دریافت نمایند.

آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی نیمسال اول ۹۶-۹۷

آغاز ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کاردانی و کارشناسی نیمسال اول ۹۶-۹۷ به گزارش خبرنگار گروه …

4 دیدگاه

1. سلام..ایا رشته اموزش ابتدایی برای نیم سال اول تحصیلی دارد؟

2. سلام
    رشته مکانیک و یا نفت کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون نداره